Zelené potraviny - když jídlo je naším lékem

Kód: 107903
109 Kč 109 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Zelené potraviny neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví. Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vemte prosím na vědomí, že knihy máme vystavené k nahlídnutí v kamenné prodejně, kde si je naši zákazníci mohou prohlížet a pročítat. To, a stáří některých knih může mít vliv na jejich stav. Může se stát, že je kniha bude otlačená či jinak poškozená. V případě, že je kniha výrazně poničená budeme Váš telefonicky informovat o stavu knihy a domluvíme se, zda máte o knihu stále zájem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Léčení stravou
Autor: Dallen Maria
Nakladatel: Ratio Bona, s.r.o.
Rok vydání: 2010

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz