Umeboshi švestičky bio 140g
Kód: 8595562613215Detailní popis produktu
Vyrábí se tradičním způsobem tak, že se nedozrálý speciální druh švestiček otrhá, omyje a pak suší na rýžových rohožích. Potom se naloží do sudů, posypou se hrubou mořskou solí a přidají se k nim Shiso listy, které působí mimo jiné i jako konzervant. Švestky se takto nechají fermentovat 6 měsíců až 7 let. Čím déle jsou naložené, tím silnější mají léčebné účinky.
Používají se při trávicích obtížích, otravách, průjmu i zácpě, během cestovaní jako uklidňující prostředek při nevolnosti. Pomohou při anémii, únavě, povzbudí játra a mají antiseptický účinek. Neutralizují nebezpečné jinové faktory v krvi. Obsahuje velké množství minerálních látek, má alkalizující efekt - udržuje pH 7,35. Zlepšuje krev.
Složení: bio umeboshi, bio shiso (periila), mořská sůl.
Výživové hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota 102 kJ/ 24 kcal
- Tuky 0,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
- Sacharidy 2,7 g
- z toho cukry 0,5 g
- Bílkoviny 0,3 g
- Sůl 14,2 g
Skladování: V suchu a temnu.
Výrobce/Dodavatel: Daniel Doležal - DANFOOD, Rychnov na Moravě 49, 569 34 Rychnov
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Umeboshi, Shoyu, miso, tamari |
---|---|
Obsah: | 140 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.