Tradiční sladké pečení- bezlepkově 2. díl, Vladěna Halatová
Kód: 9788027063628Detailní popis produktu
Kniha receptů na bezlepkové moučníky a cukroví.
- recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot
- rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava
- recepty jsou vyladěné a pravidelně používané
- recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci
- vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi
- pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mrazáku zachová svoji chuť i konzistenci
- kniha má obsah s fotkami receptů, vyberete si očima dle své chuti
- v knize najdete vše o kváskování
- u některých receptů i náhrady za mléko a vejce
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinové intolerance |
---|---|
Autor: | Vladěna Halatová |
Počet stran: | 128 |
Vydáno: | Vladěna Halatová, 2019 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.