Pasta z čerstvé kurkumy 100g
Kód: 8594175470154Detailní popis produktu
Kurkuma, nebo také indický šafrán, má původ pravděpodobně právě v Indii. V indické kuchyni má své stálé místo a využívá se velmi často také v ájurvédě. Ajurvéda patří mezi nejstarší celostní medicínu na světě. Pro svou výraznou barvu je součástí různých kari koření, protože nádherně sytá barva vždy dodá jídlu optimismus, radost, chuť do života a povzbuzuje nás už při pohledu, než se pustíme do jídla. My jsme si čerstvou kurkumu zamilovali a proto jsme vytvořili kurkumovou pastu jako ingredienci na vaření, ale když ochutnáte tak stačí namazat na bagetku a pochutnáte si velmi. Využití je rovněž pestré od čerstvého pečiva po přísadu do řady jídel teplé i studené kuchyně. např. lahodná je k sýrům, zelenině, ale také na grilované pochoutky, nebo k ochucení teplých jídel v podobě kari nebo naopak jako dip. My jsme “polívkoví” a krémovým polévkám dodá šmrnc a vylepší barvu. Obsahuje jen tři ingredience – kurkumu, olivový olej, umeocet.
Je to zcela přírodní produkt, který neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Etiketa – Kurkumová pasta – dochucovací pasta k přímé konzumaci.
Složení: čerstvá kurkuma min. 52%, olivový olej, umeocet, černý pepř.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 2 085 kJ / 498 kcal | |
---|---|
Tuky: | 39 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 6,6 g |
Sacharidy: | 36 g |
z toho cukry: | 1,7 g |
Vláknina: | 12 g |
Bílkoviny: | 5,1 g |
Sůl: | 0 g |
Skladování: Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce. Výrobek je šetrně pasterován. Může obsahovat zbytky skořápek! Před i po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 14 dní spotřebovat. Před použitím doporučujeme promíchat do stejnorodé konzistence.
Distributor: Hradecké delikatesy s.r.o.
Výrobce: Hradecké delikatesy s.r.o., provozovna: Machkova 102/1, 500 11 Hradec Králové
Země původu: ČR.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pasty, omáčky a dresinky |
---|---|
Hmotnost: | 100 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.