Mungo bio 500 g
Kód: 8595582418999Detailní popis produktu
Nejčastěji se konzumují naklíčené. Jak klíčit? Fazolky důkladně propláchněte a namočte přes noc do mísy. Ráno vodu slijte, několikrát fazolky propláchněte a nechte odkapat. Vraťte fazolky do misky, překryjte navlhčenou látkou a nechte klíčit. Nezapomeňte pravidelně asi 3x denně proplachovat a udržovat dostatečnou vlhkost. Po 2-3 dnech jsou výhonky připravené ke konzumaci. Chutí připomínají zelený hrášek, jsou šťavnaté a příjemně křupavé. Naklíčené mungo přidávejte do pokrmů syrové nebo jen krátce blanšírujte, abyste využili co nejvíce obsažených živin. Ale pozor naklíčeného munga snězte maximálně jednu hrst denně!
Výrobce/distributor: PRO-BIO, obch. spol. s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město
Doplňkové parametry
Kategorie: | Fazole |
---|---|
energetická hodnota (kJ): | 1322 |
sacharidy (g): | 55,6 |
vláknina (g): | 6,4 |
tuky (g): | 0,8 |
cukry (g): | 1,1 |
sůl (g): | <0,01 |
energetická hodnota (kcal): | 316 |
nasycené mastné kyseliny (g): | 0,2 |
bílkoviny (g): | 21,6 |
Složení: | 100 % mungo BIO |
Skladování: | Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %. |
Obsah balení: | 500g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.