Miso ječmenné 250g
Kód: 8595562615455Detailní popis produktu
Základem Miso pasty jsou sojové boby, mořská sůl, obilí a bakterie, které nastartují fermentaci (Aspergillus oryzae). Tento proces trvá i několik let. Tak vznikne vysoce hodnotná potravina, která obsahuje velké množství enzymů, kvalitních bílkovin a prospěšných bakterií, které v jiných rostlinných potravinách nejsou.
Na co je Miso dobré?
Miso pasta podporuje látkovou výměnu, čistí pleť, protože jako jedna z mála rostlinných potravin obsahuje vitamin B12, má schopnost navazovat na sebe buněčné jedy a vylučovat je. Miso obsahuje kyselinu etylesterovou, která působí preventivně proti všem typům rakoviny. Pomáhá při srdečních chorobách (rozpouští cholesterol), působí jako prevence proti tuberkulóze a na Dálném východě používali Miso pastu pro její schopnost ochraňovat před chladem (obsahuje velké množství glukózy, která dodává energii).
Použití:
Miso pasta obsahuje prospěšné živé bakterie a enzymy, přidává se do polévek až na konec, kdy už se nevaří, jen se nechá 3-5 minut lehce "táhnout" pod bodem varu. Na talíři by miso polévka měla být vždy doplněna zelenou natí. Příležitostně může být miso servírováno se zeleninou jako dochucovadlo nebo přidáno do omáček či pomazánek.
Složení: SÓJOVÉ boby, JEČMEN, voda, mořská sůl, aspergillus oryzae (koji kvas).
Výživové hodnoty na 100 g:
- Energie 690 kJ/ 165 kcal)
- Bílkoviny 12 g
- Tuky 5,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
- Sacharidy 12,2 g
- z toho cukry 7,6 g
- Vláknina 8,1 g
- Sůl 9,8 g
Skladování: V suchu a temnu.
Výrobce/Distribuce: Daniel Doležal, DANFOOD, Rychnov na Moravě 49, 569 34
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Umeboshi, Shoyu, miso, tamari |
---|---|
Obsah balení: | 250 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.