Kaše špaldová Nominal 300 g
Kód: 8594010190155Detailní popis produktu
Tipy na použití špaldové kaše:
- snídaně
- dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
- koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
- knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
- pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek
Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna špaldové.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.
Složení: Celozrnná pšenice ŠPALDA.
Alergeny: Lepek
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 520 kJ / 360 kcal | |
---|---|
Tuky: | 2,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,5 g |
Sacharidy: | 66,0 g |
z toho cukry: | 0,7 g |
Vláknina: | 9,2 g |
Bílkoviny: | 12,0 g |
Sůl: | 0,0 g |
Skladování: Skladujte v suchu vždy dobře uzavřené.
Výrobce: Nominal CZ, Vídeň 6, Velké Meziříčí 594 01
Země původu: Česko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Müsli, kaše, vločky, vláknina |
---|---|
Objem/obsah: | 300 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.