Hraška na zahušťování bezlepková 250 g
Kód: 12144Detailní popis produktu
Využití:
- zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
- náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
- pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
- obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Složení: hrách 70%, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40% draslíku, směs koření
Skladování: Skladujte na suchém místě.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 379 kJ / 326 kcal | |
---|---|
Tuky: | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,1 g |
Sacharidy: | 53,9 g |
z toho cukry: | 1,8 g |
Vláknina: | 9,4 g |
Bílkoviny: | 16,6 g |
Sůl: | 2,5 g |
Výrobce: CERIA, s.r.o., Lískovec 156, 768 05 Koryčany
Země původu: Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Strouhanky a obalovací směsi |
---|---|
Objem/obsah: | 250 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.