Histaminová intolerance, Thilo Schleip
Kód: 9788074925061Detailní popis produktu
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách.
Druhé, aktualizované a doplněné vydání úspěšné publikace německého autora shrnuje jeho vlastní zkušenosti s histaminovou intolerancí a v podobě praktického rádce ukazuje, jak se těmto zdravotním obtížím vyhnout.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinové intolerance |
---|---|
Autor: | Thilo Schleip |
Počet stran: | 120 |
Překlad: | Dagmar Kolínská |
Vydáno: | Galén, 2021 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.