Fermentace, Holly Davisová
Kód: 9788027131525Detailní popis produktu
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví.
Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě.
Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek.
Vemte prosím na vědomí, že knihy máme vystavené k nahlídnutí v kamenné prodejně, kde si je naši zákazníci mohou prohlížet a pročítat. To, a stáří některých knih může mít vliv na jejich stav. Může se stát, že je kniha bude otlačená či jinak poškozená. V případě, že je kniha výrazně poničená budeme Váš telefonicky informovat o stavu knihy a domluvíme se, zda máte o knihu stále zájem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naučná a odborná literatura |
---|---|
Autor: | Holly Davis |
Jazyk: | český |
Počet stran: | 272 |
Vydáno: | Grada, 2021 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.