Což takhle dát si ... chřest, Lenka Požárová
Kód: 106023Detailní popis produktu
Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Stravování a recepty |
---|---|
Autor: | Lenka Požárová |
Jazyk: | český |
Počet stran: | 58 |
Vydáno: | O.O.T.B. Solutions a.s., 2006 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.