Citrusový pektin 70 g
Kód: VYR128000Detailní popis produktu
Složení: práškový citrusový pektin.
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Balení: 70 g - dávka až na 10 kg ovoce.
Skladování: v suchu při teplotě do 25°C.
Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X
Země původu: ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | Droždí, kypřící prášky, želatiny |
---|---|
Obsah/ balení: | 70 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.