BIO UMEBOSHI SKLO 60G
Kód: 27601Detailní popis produktu
Švestičky umeboshi dokážou zahnat únavu a celkově skvěle vyladit organismus, jsou velice prospěšné pro lidské tělo.
Užívají se při žaludečních potížích, problémech s játry, kašli i horečkách. Jsou výborné na posilování imunity. Švestičky se můžou cumlat i celé.
Umeboshi můžete užívat také jako koncentrát. Ze švestiček umeboshi se odstraní pecky a po rozmačkání vznikne pasta. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo samotnou. Jako vedlejší produkt při fermentaci japonských švestiček umeboshi se získává umeocet. Umepasta i umeocet jsou výbornými dochucovadly zeleninových jídel a různých pokrmů.
Celé nezralé švěstičky můžou také macerovat ve sladkém nálevu a destilátu - vzniká lahodný likér Choya umeshu.
Složení: umeboshi, mořská sůl (22 %), shizo (Perilla)
Vyrobeno přírodní fermentací.
Výživové údaje na 100 g:
- energie 156 kJ/37 kcal
- tuky <0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,3 g
- sacharidy 0,4 g
- z toho cukry 0,2 g
- bílkoviny 1 g
- sůl 16,8 g
Použití: k dochucení pokrmů apod. Slano - kyselá chuť.
Skladování: Nevystavovat přímému slunečnímu záření.
Distributor: Sunfood VM s.r.o., Jiráskova 557, Dobruška 518 01
Výrobce: MITOKU Co.
Země původu: Japonsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Umeboshi, Shoyu, miso, tamari |
---|---|
Hmotnost: | 60 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.